YOGA FOR ØVEDE

Yoga kan som sådan ikke deles op i niveauer – så det her hold er mere tænkt som en mulighed for at udforske dybere lag af yogaen.

INDHOLD
Det primære indhold er hatha vinyasa, så du vil opleve både styrke-, balance- og fokusøvelser. Vi arbejder med langsomhed i overgangene, bevidstheden i kroppen og nogle gange også lidt med mod.
Derudover er der altid både åndedrætsøvelser, afspænding og meditation.

MÅLGRUPPE
Yoga for øvede er for dig der ved hvad et hundestræk er, er vant til at lytte til kroppen og har mod på at prøve nogle lidt mere krævende øvelser, overgange og stillinger.
Det gælder altså ikke om at du er super smidig eller kan lave enhånds-håndstand – men at du har en vis erfaring med yoga og kender dine begrænsninger og styrker.

UNDERVISER
Kirstine har undervist siden hun var teenager – og da hun faldt for yoga i 2007, var det helt oplagt at blive yogalærer. Hun har et hav af yogalæreruddannelser bag sig og er desuden indehaver af Hjerterummet.
Hendes undervisning er hjertevarm og udføres i præcise guidninger – altid med et nærværende overblik, der tilgodeser den enkelte elevs behov.

TID
5 tirsdage kl. 17:30-18:45
Datoer: 30. januar og 6., 13., 20., 27. februar

PRIS
Hele forløbet 495,-
(mulighed for drop-in, hvis der er plads: 145,-/gang)

TILMELDING
Forløbet er i gang…
Book din plads HER

PRAKTISK
– Der er begrænset antal pladser og tilmelding er bindende.
– Alt udstyr ligger klar til dig når du kommer.
– Kom i tøj, hvor du føler du kan bevæge dig frit og medbring gerne en flaske med vand og strømper/bluse til afspændingen.

Tags:

Date

27 feb 2024
Expired!

Time

17:30 - 18:45

Pris

145,-

Labels

tirsdag
Kategorier

Underviser

Kirstine
Kirstine
Phone
22260480