HVEM ER VI

Hjerterummet er en tryg oase – med masser yoga, ro og nærvær.

 

Kirstine Stenvad er indehaver af studiet – læs mere om hende nedenfor.

 

Vores yoga-kalender afspejler de undervisere der er tilknyttet studiet. Vi sætter ingenting i kasser, men er tro mod at alle yogalærere er vidunderligt forskellige – præcis ligesom alle der træder ind ad døren er.
Derfor vil du kunne møde forskellige undervisere hos os.

 

Se på Kalenderen, hvem der underviser hvad og hvornår…

 

Som gæst i Hjerterummet kommer du bare præcis som du er. Alt udstyr ligger klar til dig.

 

Hvis du er yogalærer og nysgerrig på at undervise i vores dejlige Hjerterum, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende sludder.

 

Vores grønne dør er åben for alle – Vi glæder os meget til at møde dig!


Kirstine Stenvad

Namasté! Det er mig der ejer og driver Hjerterummet…

 

Min passion for yoga begyndte for over 15 år siden. Og da jeg tog min grunduddannelse i yoga, vidste jeg, at jeg havde fundet hjem.

Jeg har siden uddannet mig løbende og har over 1500 timers uddannelse bag mig. Bl.a. indenfor Restorativ Yoga og Yogaterapi, såvel som anatomi, yogafilosofi, yoga for kvinder, adskillige massageteknikker m.m. Læs hele mit CV her. 

 

Parallelt med Hjerterummet udbyder jeg kurser, uddannelser og businessmentoring for yogalærere, samt er bestyrelsesmedlem i brancheforeningen DYOM (Danske Yoga og Meditationslærere).


Jeg er medejer af virksomheden Restorativ Livsstil, hvor vi siden 2017 har uddannet Restorativ Yogalærere og udbyder efteruddannelser for Restorativ Yogalærere.

 

Jeg er certificeret E-RYT® 500 (den højeste undervisercertificering hos Yoga Alliance) og YACEP® (registreret udbyder af yogauddannelse)