HVEM ER VI

Marianne Koldby

Det er mit ønske at hjælpe til med at udvikle barnets funktionsniveau, sammen med forældrene, fagpersonalet omkring barnet – så en meningsfuld hverdag opnås. Udvikling af det sansemotoriske, fin-og grovmotorik , følelsesmæssig udvikling og kognition.  

Jeg tilbyder undersøgelser, og råd-og vejledning til forældre og personale, træning af sansemotorik, genoptræning og vedligeholdende træning – individuel eller ved samtræninger eller hold. Jeg kommer i eget hjem og institutioner – mod et kørselstillæg eller at I kommer til mig på Faxe Sundhedscenter. 

Mine Uddannelser:

Aut. Professionsbachelor i Ergoterapi – feb. 2005 fra Kbh./Næstved. – med særlig fokus på børn og unge og neurologiske udfordringer.

Massør – klassisk-og Idrætsmassør 2002 v. Kropsakademiet – 1 årig udd. 

Børneyogalærer 2016 og 2019 v. Yogarollinger og Lille Yogahus

Medlem af Ergoterapeutforeningen og de faglige selskaber: Børn og Unge, Neurologisk og Dysfagi.

Samt suppleant i bestyrelsen af Klubben Privat Praksiserende Ergoterapeuter – KPPE i DK og div. faglige netværksgrupper i ind-og udland.

Jeg ønsker at blive ved med at dygtiggøre mig og finder efteruddannelser, kurser og netværk berigende og nødvendige for at opdatere min egen praksis til gavn for mine klienter – små som store. 

Kirstine Stenvad

Namasté! Jeg hedder Kirstine og jeg er bidt af yoga, ayurveda, kropslighed, spiritualitet og ALT derimellem…

Min passion for yoga begyndte for over 15 år siden. Og da jeg tog min grunduddannelse i yoga, vidste jeg, at jeg havde fundet hjem.

Jeg har siden uddannet mig løbende:
I 2014 afsluttede jeg 500hr TT fokuseret på bl.a. balance som begreb, eneundervisnings terapeutiske effekter og yin yoga massage.
Endvidere en række overbygningsuddannelser, bl.a. Restorativ Yoga TT (Bo Forbes), Chandra Yoga TT (Sattva Yoga), Nerve Touch Thai Yoga Massage Course (Kru Jack Chaiya), Total Yoga Nidra TFT (Uma & Nirlipta Tuli-Dinsmore) og Anatomy in Motion (Tom Myers) – ligesom jeg har fordybet mig i yogafilosofi, terapeutisk yoga, yin yoga, yoga for kvinder og meget andet.

Ayurveda er desuden en stor interesse og inspiration i min dagligdag og mit sundhedsperspektiv. Denne gamle, evige og uforanderlige visdom studerer jeg hos dr. Charlotte Bech, og jeg brænder for at videregive og mangfoldiggøre dette sundhedssystem.
Jeg er lægecertificeret ayurvedisk sundhedsvejleder fra Bech Academy i 2016.

Min passion ligger i det sanselige og terapeutiske, og i at vi lærer at lytte til os selv og vores ægte behov, så vi kan være tro overfor os selv. Uanset om det er i en dyb afspænding eller i et svedigt flow.

Min undervisning er omsorgsfuld, kreativ, hjertevarm og udføres i præcise guidninger – altid med et nærværende overblik der tilgodeser den enkelte elevs behov.

Jeg er certificeret E-RYT® 500 (den højeste undervisercertificering hos Yoga Alliance) og YACEP® (registreret udbyder af uddannelse)

Hjerterummet

Vi har skabt Hjerterummet ud fra vores fælles ønske om. at have en oase – et hjerterum – hvor vi kan tilbyde yoga, massage, terapi, træning og udvikling.

Det er vores hjerteprojekt – og vores dør er åben for alle, uanset alder, hårfarve eller smidighed, som ønsker ro, nærvær og udvikling. Derfor døbte vi lokalet: ‘Hjerterummet’.

I Hjerterummet kan man, blandt andet ved hjælp af en yogapraksis, få ro på tilværelsen, øge sin kropsbevidsthed, regulere sine sanser, lære sin krop bedre at kende, eller få ro på sine tanker. Hos os, er der ingen konkurrence!

Vi ønsker at skabe et hjertevarmt rum, der kan bruges som et åndehul.

I Hjerterummet er der plads til alle.
Vi glæder os meget til at møde dig.