KLANG-EVENT

En selvkærlig stund – badet i lyd…

INDHOLD
Du bliver ført kærligt ind i et helt blidt lydunivers, hvor du “bades” i et lydtæppe af toner, klange og vibrationer fra instrumenter som gong, syngeskåle, krystalskåle, vindspil og naturrangler.

Klang og lydhealing giver dig mulighed for at slappe af og restituere, så du bedre kan mærke dig selv, dine ønsker og dine behov.

Når de sidste toner har klinget ud, mærker du roen i kroppen på en helt særlig måde. Du får lov til at vågne i et nænsomt tempo. Noget vi sjældent giver os selv lov til.

Klangoplevelsen afrundes med en kop te – og et stykke chokolade.

UNDERVISER
Tina Marie fik sin første lydhealing for ca. 8 år siden i Indien i en periode, hvor hun var meget stresset. At lytte til tonerne hjalp hende med at slippe tankemylderet og hun mærkede sin krop for første gang i lang tid. Denne oplevelse vakte en interesse for lydhealing, og det blev hurtigt hendes største passion.

Tina Marie spiller bl.a. på gong, syngeskåle, krystalskåle, vindspil, naturrangler og rainsticks, som alle har hver deres beroligende klange.
Hendes måde at spille på er meget blid, kærlig og intuitiv. Hun lader sit hjerte guide, så du får den støtte, du har brug for.

TID
Søndag d. 17. november kl. 15:00 – 17:00

PRIS
220,-

TILMELDING
Book din plads HER.

PRAKTISK
– Tag varmt og blødt tøj på, medbring varme sokker – og hav gerne en flaske vand med.
– Alt udstyr vil være klar når du ankommer.
– Disse events foregår på tykke uld-yogamåtter.
– Der er begrænset antal pladser og tilmelding er bindende.

Tags:

Date

17 nov 2024

Time

15:00 - 17:00

Pris

220,-
Kategorier

Underviser

Tina Marie
Tina Marie