Home Kalender GRAVIDYOGA EVENT

GRAVIDYOGA EVENT

Kom og oplev hvad gravidyoga kan gøre for din krop og dit sind.
Få en smagsprøve på blid yoga tilpasset den gravide krop.
Oplev at få forbindelse til din krop, din vejrtrækning og din baby…

En fødsel kræver forberedelse både fysisk og mentalt. Gravidyoga er den største gave og bedste start på det nye liv for både dig og din baby.

På dette event lærer du hvordan din vejrtrækning kan være en essentiel del af en god fødsel og du går hjem med konkrete åndedrætsteknikker, som du kan øve og bruge både i din graviditet og under fødslen.

INDHOLD

Vi arbejder gennem bevægelse og vejrtrækning på at komme væk fra hovedet og ned i kroppen. Mærke hvad kroppen har brug for lige nu og til fødslen. Vi øver stillinger og bevægelser, der kan bruges under veerne og selve fødslen.

Vejrtrækningen får stor opmærksomhed, da den har stor betydning for dit fokus og din smerteoplevelse under fødslen.

Hvis du begynder at bruge dit åndedræt allerede i graviditeten, så ved kroppen, hvad den skal, når fødslen går i gang og veerne tager til.

Vi arbejder med bækkenbunden, både spænding og afspænding. Og afslutter naturligvis med en lang og afslappende guidet afspænding.

MÅLGRUPPE

Gravidyoga er for alle gravide – også selvom du ikke har lavet yoga før.

Du kan deltage gennem hele din graviditet og frem til fødslen.
Det eneste du skal gøre, er at møde op i behageligt tøj som du kan bevæge dig i.

Og ja, du kan også deltage selvom du har bækkenløsning.

UNDERVISER

Anne er uddannet både indenfor gravidyoga og efterfødselsyoga – og så er hun også Doula (fødselshjælper). Hun tilbyder både holdundervisning samt fødselsforberedelse for par, afspændingsmassage for gravide og online undervisning.

“Jeg oplevede selv stor glæde og gavn af yogaen under min graviditet og fødsel samt i tiden efter fødslen af vores to piger. Mit store ønske er, at kunne være med til at støtte op om og hjælpe til, via yogaen, at kvinder får den bedste oplevelse i tiden, før, under og efter fødslen.”

Vi er stolte over at kunne tilbyde Annes kompetente undervisning i Hjerterummet, så du kan give din krop de bedste betingelser mens du er gravid – og forberede dig fysisk og mentalt til fødslen.

TID

Lørdag d. 9. marts kl. 10:00-12:00

PRIS

225,-

TILMELDING

Book din plads HER

PRAKTISK

– Kom i tøj, hvor du føler du kan bevæge dig frit og medbring gerne en flaske med vand og strømper/bluse til afspændingen.

– Alt udstyr ligger klar til dig, når du kommer.

– Der er begrænset antal pladser, så tilmelding er bindende.

Tags:

Date

09 mar 2024

Time

10:00 - 12:00

Pris

225,-
Kategorier
Anne

Underviser

Anne
Phone
23813373