Home Kalender RESTORATIV YOGA (klasser i januar)

RESTORATIV YOGA (klasser i januar)

Læg dig til rette i en restorativ stilling, bliv puttet i bløde tæpper og tag et dybt åndedrag af den beroligende lavendelduft, som omfavner dit nervesystem.

Du guides dig ind i en meditation, og vil pludselig befinde dig et sted mellem sovende og vågen tilstand. Stedet, hvor dit nervesystem, hormonsystem, muskler og celler vil finde ro til at skabe balance og restituere samt regenerere. Din krop finder roen til at genskabe og heale sig selv.

Cille skriver:
“Jeg er hele tiden nærværende, så du kan føle dig tryg med det der er, og jeg hjælper dig til at ligge fuldstændig afslappet uden en eneste spænding. Jeg tilbyder healing og berøring på knæ, fødder, ryg og hoved imens du ligger i stillingerne.
Vi afslutter klassen ved, at jeg spiller på mine high frequency instrumenter og du vil blive sendt hjem med et stykke lækker chokolade i hånden.”

TID
3 torsdage kl. 18:00-19:30
(13., 20. og 27. januar)

PRIS
129,- pr. gang

TI TILMELDING
Du kan betale online, på mobilepay 51241255 eller kontant ved første session.
Din tilmelding er bindende, men du er velkommen til at sælge din plads til en anden, hvis du bliver forhindret i at komme.
Hvis holdet bliver aflyst pga. nedlukning, refunderes pengene ikke, men datoerne flyttes. Aflyser jeg klassen, refunderes 50%.

PRAKTISK
– Kom i rart og blødt tøj og husk vand

Date

13 - 27 jan 2022
Expired!

Time

18:00
Kategori
Cille Luna Bergstrøm

Underviser

Cille Luna Bergstrøm
Phone
51241255
Email
cillelunebergstroem@gmail.com
Website
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063441109289

Cille er yogalærer og fast indlejer i Hjerterummet.