Home Kalender - Hjerterummet Yoga Midsommer-KLANG med Birgit

Midsommer-KLANG med Birgit

Halvanden time med fredfyldt forkælelse… En søndag med klang og afspænding, der efterlader dig fyldt til randen med RO, grounding og salig søndagsfred.

Lad os fejre midsommeren – og genåbningen – og samtidig nære og booste hele systemet, så vi kan stå stærkt i os selv i denne særlige tid.

På denne søndag eftermiddag bliver du badet i blid og groundende klang, samtidig med, at du guides gennem kroppen og ind i dig selv.

Din underviser er Birgit Bechmann, som har stor erfaring i arbejdet med klangskåle og klanghealing. Birgit er meget dedikeret og hendes varme og hjertelige væsen skaber en tryg og nærværende atmosfære.

Som luksus-forkælelse, kommer du til at ligge på en varm og ekstra bred uld-yogamåtte, pakket ind i tæpper, så du kan give dig hen til de balancerende vibrationer.

Vi starter med en introduktion til klangskålene. Derefter guides du i en blid yogapraksis og derfra ind i afspænding og en lille meditation.

Efter klang-sessionen, er der mulighed for at mærke skålenes effekt direkte på kroppen, f.eks. ved at stå i Buddhas fodspor nede i en af de store klangskåle.
Vi serverer også lidt te og sødt.

Der udbydes kun 6 pladser på denne workshop.

Det kræver ingen forkundskaber i yoga at deltage.
Alle kan være med uanset alder, højde, hårfarve og smidighed…

PRAKTISK
Medbring varme sokker og hav blødt tøj på. Tag også gerne en øjenpude eller et blødt tørklæde med til at dække øjnene.
Alt andet udstyr låner du i studiet – efter hver klasse ryger i karantæne. Alt yogagrej vil ligge klar til dig, når du kommer. (Giv besked, hvis du medbringer dit eget.)

Tidspunkt: Søndag d. 20. juni kl. 13:30-15:00

Pris: 185,-

Tilmelding: KLIK HER

Kom gerne 5-10 før, så vi kan starte til tiden.

Date

20 jun 2021
Expired!

Time

13:30 - 15:00

Pris

185,-
Kategorier

Underviser

Kirstine
Kirstine
Phone
22260480