KAKAOCEREMONI

Kom med til en kærlig aften med kakao.

INDHOLD
Vi starter med at skrive ned på et papir, hvad vi ønsker mere af i livet, eller hvad vi ønsker at give slip på – en intention for kakaoceremonien. Dit papir er privat, og ingen andre ser det.

Vores fokus er egenomsorg og vi skal lave blid yoga, hvor vi holder hver stilling i 1-3 minutter. Vi giver slip på alle spændinger, så kakaoen frit kan arbejde i vores system.

Vi afslutter ceremonien med en lang afspænding, meditation og du mærker selv ind i, om du vil have dit papir med hjem og brænde, rive det i tusinde stykker, smide det i havet, eller hvad der kalder på dig.

Du lytter selv til din krop, hvor meget kakao du har brug for.
Sensitive kroppe har ofte behov for mindre kakao.

Afslutningsvis får du en lille gave.

HVORFOR KAKAO?
Ceremoniel kakao er en ganske enestående drik, som består af den sjældne Criollo bønne fra Peru. Kakaobønnerne fermenteres og soltørres, og derved bibeholder bønnen sine helende og antiinflammatoriske kræfter.
Mayaindianerne brugte ofte kakaobønnen under ritualer, og det siges, at kakaobønnen forbinder et menneske til dets hjertes sandhed. Biologisk er kakaobønnen helt uberørt og i sin reneste form, og har mange sundhedsfremmende fordele.
Kakaodrikken blandes med kanel, kardemomme, lucuma og rismælk. 
Der er ingen sjove stoffer i kakao, og du kan trygt køre i bil bagefter.

UNDERVISER
“Jeg hedder Cille og var til min første kakaoceremoni for ca. 10 år siden. Dér vidste jeg, at jeg også ville facilitere kakaoceremonier. Siden da, har jeg taget to uddannelser som yogalærer, og kombinerer mine ceremonier med yoga.
Jeg tror på, at vi er en sammensmeltet kombination af krop, sind og ånd, og derfor er det også helt essentielt, at vi har balance i alle områder. Og det er lige netop det jeg ønsker at give dig redskaberne til: fordi kroppen, sindet og ånden kan sagtens balancere sig selv, hvis vi skaber rammerne for balanceringen.”

TID
Lørdag d. 27. maj kl. 17:00 – 19:00

PRIS
222,- 

TILMELDING
Spørgsmål og tilmelding på sms til 51241255.
Pladsen er din, når du har betalt og modtaget en bekræftelse.
Tilmelding er bindende.

PRAKTISK
– Kom i behageligt tøj og medbring en vandflaske og strømper/trøje til afspændingen.
– Spis ikke et stort måltid mad lige inden du kommer.

Date

27 maj 2023
Expired!

Time

17:00 - 19:00

Pris

222,-

Lokation

Hjerterummet
Kategorier

Underviser

Cille
Cille
Phone
51241255