2½ TIMERS YIN YOGA

 

Blid yin yoga – til dig, som er nysgerrig nybegynder

Yin yoga er en skøn, rolig og meditativ yogaform, som hjælper med dyb forløsning, afspænding og fornyet balance i krop og sind. Fokus er på DIG, din krop og din bevidsthed. Gennem blide stræk, hvor du via åndedrættet bidrager endnu mere til energi-flowet, blødgøres dit bindevæv. Du bliver også præsenteret for Myofascial Release, hvor små bløde bolde trykker og masserer dit bindevæv. Stillingerne holdes 3-5 minutter, og du støttes af blokke, tæpper og puder, hvor det er nødvendigt.

Øvelserne er enkle og kræver hverken styrke eller smidighed.

ALLE kan være med, uanset om du har prøvet yin yoga før eller ej.

INDHOLD
Vi starter med en meditation/mindfulness-øvelse, så alle lige lander i rummet.
Efter ca. 90-100 minutters blid yin yoga afslutter vi med 15-20 minutters afslapningsøvelse. Derefter bydes på en kop te og et stykke chokolade.

UNDERVISER
Underviseren på workshoppen hedder Dorte. Hun er – ligesom dig – nysgerrig begynder indenfor yin yoga, og har netop afsluttet et 30 timers yin yoga kursus. Ud over at være selvstændig behandler, er hun passionet vinterbader, elsker meditation og wellness, og har gennem yin yogaen fundet lige præcis DET, som hendes krop elsker. Og det vil hun gerne give videre til DIG.

TID
Lørdag den 20. maj 2023 kl. 12.30-15

PRIS
295,-
Tilmelding er bindende, og betaling refunderes ikke ved afbud – men du er velkommen til at sælge din plads til en anden, hvis du er forhindret i at deltage. Aflyser underviseren får alle tilmeldte naturligvis deres penge tilbage.

TILMELDING
Tilmelding og betaling sker gennem Dorte på telefon 28137447. Skriv en SMS med dit fulde navn og dato på den workshop, som du ønsker at tilmelde dig. Betaling sker via MobilePay ved tilmelding.

PRAKTISK
Ønsker du at medbringe din egen yogamåtte, tæppe og yogablokke, er du velkommen til det. Men ellers stiller Hjerterummet alle hjælpemidler til rådighed.
Medbring en flaske vand, og tag lunt tøj på – gerne i lag, så du kan tage af og på, som det passer dig.

Date

20 maj 2023
Expired!

Time

12:30 - 15:00

Pris

295,-

Lokation

Hjerterummet
Kategorier

Underviser

Gæsteunderviser

Læs mere om gæsteunderviseren i tekstbeskrivelsen...