Home Kalender - Hjerterummet Yoga ÅNDEDRÆTSTRÆNING EVENT

ÅNDEDRÆTSTRÆNING EVENT

oplev fordelene ved åndedrætstræning.

INDHOLD
På dette event vil du blive introduceret til forskellige åndedrætsteknikker, der kan reducere stress, forbedre din søvnkvalitet, styrke dit immunforsvar og øge din energi.

Giv dig selv muligheden for at opleve fordelene ved funktionel åndedrætstræning, hvor du styrker bevidstheden om dit åndedræt, så du opnår mere indre ro og energi i dit liv.

Træningen er en kombination af åndedrætsøvelser og viden om effekten heraf. I slutningen af træningen får du desuden en klar indikation på, hvilken effekt dagens træning har haft for dig.

MÅLGRUPPE
Eventet henvender sig primært til dig, som enten er stressramt eller har været det.

Du er også velkommen, hvis du ikke er i den målgruppe, men ønsker at bruge åndedrættet til at skabe en effektiv forandring både fysisk og mentalt.

Det kræver ingen forudsætninger.
Du kan ikke gøre noget forkert og her er ikke andre forventninger til dig, end at du møder op og giver dig selv lidt “luft” og hjerterum.

Vær opmærksom på at personer med epilepsi og psykoser frarådes åndedrætstræning.

UNDERVISER
Mette har arbejdet med afhjælpning af stress i en del år – og undervejs fik hun kendskab til åndedrætstræning, som en effektiv metode i forhold til stress og større velvære. Det, motiverede hende til også at uddanne sig som åndedrætsinstruktør. Ud over åndedrætsinstruktør arbejder Mette som stresscoach, foredragsholder, ADHD-træner og facilitator af netværksgrupper hos Bedre Psykiatri.

TID
Mandag d. 23. september kl. 10:00-12:00

PRIS
220,-

TILMELDING
Book din plads HER

PRAKTISK
– Der er begrænset antal pladser og tilmelding er bindende.
– Alt udstyr ligger klar til dig når du kommer.
– Kom i tøj, hvor du føler du kan bevæge dig frit og medbring gerne en flaske med vand og strømper/bluse til afspændingen.

Date

23 sep 2024

Time

10:00 - 12:00

Pris

220,-
Kategorier

Underviser

Mette
Mette